Adele diétája

adele diétája

Kapcsolódó cikkek

Adele és a sirtuin diéta: szimbólumból közellenség A kövérségnek vannak szintjei, de ha Karl Lagerfeld szerint " túl dagadt " vagy az túlnyúlik a legtöbb ember komfortzónáján. Adele-nek az elmúlt tizenegynéhány évben sikerült egész hihetően eladnia, hogy ő márpedig büszke arra, hogy kövéren is boldog lol.

Ahogy Churchill mondta: amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére.

Be happy and healthy. Az "én így is szeretem magam" sztorik eleve mindig olyan valószerűtlenül egydimenziósak, hogy szinte kizárt, hogy igazak legyenek. Ez sem volt az. Ő nem az a sztereotíp, skatulya pop-sztár, legalább is ami a külsejét illeti.

Drámai fogyás

A showbiznisz, hollywood, a reklámipar, a gonosz háttérhatalmi gyíkemberek hosszú, szívós munkával elhitették velünk, hogy aki híres, az vonzó is kell, hogy legyen. Adele viszont amellett, hogy adele diétája énekes, inkább hasonlított arra a túlsúlyos gimis kiscsajra, akit uzsidoboznak csúfolnak a háta mögött, mint egy sokszoros grammy-díjas énekesnő archetípusára. Ha már így alakult könnyebb volt hazug módon rájátszani a szerepre és a bátor, önmagát elfogadó, belső értékeket előtérbe helyező nő szerepében tetszelegni, mint lefogyni töredelmesen bevallani minden a külsejét firtató kérdésre, hogy igen, küzd a súlyával tinédzser kora óta, és szeretne csak egyszer szégyenérzet helyett, magabiztossággal és büszkeséggel levetkőzni egy férfi előtt.

Az utóbbi években a közvélemény fősodrára jellemző PC kultúrában, a metoo mozgalmak idején az Adele által játszott szerep volt a tökéletes narratíva.

További cikkeink a témában

Egy belevaló, tehetséges női példakép, aki a társadalmi diéta dash viharában felmutatott középső ujjal vezeti át a kövéreket a igazságosság, egyenlőség és elfogadás utópisztikus földjére. Akadtak is támogatói rendesen, hiszen ha Adele sikeresen és elismerten lehet kövér, akkor az egyszerű földi halandók tömegei, hogy a fenébe ne lehetnénk azok.

Igen ám, csak hirtelen elvált a szar a májtól, Adele ugyanis úgy gondolta, hogy köszönte szépen, az önsajnáló önelfogadó mátriarchátus vezetéséről lemondana egy olyan vonzóbb és egészségesebb testért cserébe, amiben ha belibben valahova akkor a duciságot megmosolygó pillantások helyett a többi nő instant ellenszenvét és a férfiak fejében adele diétája pornografikus jeleneteket szeretne kiváltani.

Persze rohadtul meglepődtem volna, ha csak azt olvasom, hogy Adele simán visszavett a kalóriákból és egy kiegyensúlyozott diéta mellett rendszeres testmozgással dobta le azt a gyenge 45 kilót magáról. Sajnos ez azt jelentené, hogy lemondások és kemény munka eredménye a fogyás, adele diétája meg egyenesen azt is jelenti, hogy annyira szar kövérnek lenni, hogy megéri szenvedni az átalakulásért.

Vagyis kövérnek lenni rosszabb, mint nem kövérnek.

adele diétája

A mainstream amerikai médiában és főleg az igazságosztót játszó közösségi médiában facebook, twitter, instagram ez a narratíva vállalhatatlan, arról nem is beszélve, hogy abban a világban, ahol egy hír értékét nem annak minősége vagy igazságtartalma, hanem az általa hozott klikkek száma árazza be, ott szinte magától értetődő, hogy elő kell állni egy jól hangzó címmel.

Sirtuin adele diétája Természetesen egy újabb csodadiéta áll a fogyás hátterében, és bármennyire is adele diétája vagyok már vértezve a diétával kapcsolatos baromságok olvasásakor adele diétája mikro agyvérzések ellen, csak harmadik nekifutásra tudtam végigolvasni a cikkeket, amiket a témában találtam.

Na de mi is a szirtuindiéta?!

adele diétája

Bor és csokidiéta. Puff tessék, kimondtam. Szerintem fel kéne állítani egy gondolatrendőrséget, shout out to Mr. Orwell akik azokat is elzárják, akik gondolati szinten egymás mellé teszik a csoki és a diéta szavakat.

Egyre több az önbizalma

Nagyon leegyszerűsítve a szirtuin diéta a koplalás időszakos böjtölés és meghatározott táplálékok fogyasztásán alapszik. Bővebben a követendő étrend a fehérjék egy fajtája, a sirtuin proteinek anyagcserére gyakorolt jótékony hatását igyekszik felerősíteni. Ezek szabályozzák a zsír és a glükóz anyagcseréjét a szervezetünkben, így nagy mennyiségben való fogyasztásukkal a testünk több kalóriát tud elégetni, és emellett még közrejátszanak az öregedési folyamatokban is.

A diéta tökéletesen alkalmas a bulvárosításra, hiszen a javasolt fogyasztandó ételek listáján sokak mellett szerepel a vörösbor és az étcsoki is.

adele diétája

A módszert egyébként két brit, egy gyógyszerész és egy dietetikus? A módszer szerint egyébként az első 3 napban napi kalóriát kell fogyasztani, ami zöld levekből és egy étkezésből áll, majd a Bővebben: link Ha hatékony diétáról és fogyásról beszélünk a két legfontosabb cél az egyéni tulajdonságok figyelembe vétele, és a fenntarthatóság. A szirtuin diéta igazából helyből megbukik mind a kettőben, ha tehát fogynál is vele valamennyit, az kurvaélet, hogy ezt hosszú távon nincs az az ember, aki fent tudja tartani vagy ha igen elég hamar visszajáró adele diétája lesz a kerületi SZTK-ban.

Végre kiderült: Adele elárulta hihetetlen fogyásának titkát

Napi ezer kalória? Mi alapján jött ki ez a szám? Étrend regenor fel a kérdések, ha komolyan lehetne venni a metódust.

Érdekeshozzászólások