Diéta oázis

FOGYÁS!!!!!! Kombinált kezeléssel!!!!

Mi van a hűtőben - Mit egyen a cukorbeteg?

Reservation Elvitelre is rendelhet Szigetszentmiklós Hagyományos és magyar ételeink széles választékával várjuk éttermünkben. Napos időben helyezze magát kényelembe hangulatos kültéri helyiségünkben.

diéta oázis

Kedvező fekvésű étterem diéta oázis Konyhánk által frissen elkészített magyar és hagyományos diéta oázis várjuk Önt. Finom gyorsételeink még a legkifinomultabb ízléssel rendelkező vendégeinknek is tartogatnak ízletes fogásokat. Az édesszájúak is találnak kedvükre valót.

FOGYÁS!!!!!! Kombinált kezeléssel!!!!

Finom fánkjaink, meleg palacsintaink vagy hűsítő fagylaltjaink desszertként is rendkívül ízletesek. Örömmel látjuk vendégül ebédre vagy vacsorára kellemes légkörben!

Bőséges svédasztalunk ínycsiklandozó fogások és specialitások változatosságát kínálja, ráadásul tökéletes alkalom, fogyás a családok együtt étkezzenek.

Haspuffadas, emesztesi zavarok, stressz okozta reflux ami miatt elkezdtem, illetve szerettem volna fitt formaba hozni magam. Aztan megtalaltam az oldalt es beszereztem minden hozzavalot es elkezdtem maskent fozni, sutni amit nagyon elvezek. Az internetet bújva rád találtam, és azóta próbálok a tanácsaid szerint élni. Nagy örömmel és lelkesedéssel használom a termékeidet, amiket nagyon szeretek.

Ingyenes WIFI-szolgáltatást kínálunk, hogy zökkenőmentesen böngészhessen. Mesés gyereksarkunk örömmel várja gyermekeit, ahol kedvükre játszhatnak, amíg Ön kényelmesen elfogyasztja ételét.

Keress receptre vagy hozzávalóra

Dohányzó vendégeinknek külön részleget rendeztünk be. Tudta, hogy vegetáriánus konyhánk változatos fogásokkal várja Önt? Látogasson el hozzánk barátaival, és győződjenek meg róla! Meg fog lepődni, hogy mennyi ízletes fogást kóstolhat meg az egészségét szem előtt tartva.

diéta oázis

Elérhető catering-szolgáltatás Használja az étterem előtt található díjmentes parkolót. Az akadálymentesített megközelítés biztosított.

Fitotéka-Oázis Gyógynövénybolt

Kiskedvenceit is szeretettel fogadjuk. Örömmel fogadjuk foglalását, és örülünk, hogy minket választott. Foglalását rendezheti telefonon: keresztül is. Természetesen készpénzt is elfogadunk. Ételeinket elvitelre is kérheti. Igénybe szeretné venni catering-szolgáltatásunkat?

diéta oázis

Vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot. Nagyobb esemény közeledik, amelyet tágabb körben szeretne megünnepelni?

diéta oázis

Bérelje ki termeinket! Szívesen látjuk vendégül! Minden nap nyitva tartunk.

diéta oázis

Érdekeshozzászólások