Diéta után

diéta után
Nincs is annál felemelőbb érzés, mint az, amikor egy kemény diéta végre látványos eredményeket hoz: érezhetően kevésbé feszül a nadrág, tónusosabbak az izmok. Ez az állapot azonban hamar elillan, ha a szigorú étrendet követően az életmód a korábbihoz tér vissza.

Diéta után A táplálkozás bizonyos szempontból a természettel való legintimebb kapcsolat. Ugyanez igaz az orális szexre is, ezért nem értem soha azokat a nőket, akik büszkék magukra meg az erkölcsösségükre, ha csak egy laza szaxira adták be a derekukat az aznapi fedezőménnek.

Élet a diéta után

A táplálkozás tehát egy intim dolog, olyan mint egy párkapcsolat, és ugyanúgy, mint egy párkapcsolatban, pontosan annyit fogsz visszakapni tőle, amennyit beleteszel. Ha kilométeres magasságokból szarod le az egészet, akkor pokollá tudja tenni az életed, viszont ha energiát és figyelmet szentelsz neki… mondjuk akkor diéta után pokollá tudja tenni az életed akkor jó eséllyel azt kapod vissza, amit elvársz és elvárhatsz.

A hétvégi esküvői zabálás ellenére nem tudnám őszintén azt mondani, hogy nem ennék meg egy családi pizzát extra kolbásszal, meg egy tálca krémest vagy úgy diéta után bármit, ami nem a diétámba tartozik. Eljutottam a pontra, amikor egy lefingott sarki gyrosos előtt is csillogó szemekkel tudok elmenni.

Hogyan tartsa meg az elért eredményt a fogyókúra után?

És erre a pontra mindenki el fog jutni, aki nem zabál össze minden szart. A helyzet azonban az, hogy semmi nem fog változni a diétám végeztével.

diéta után

Az ünnepekben enni fogok mindent is, amiről lemondtam az elmúlt két és fél hónapban, elég ha csak arra a 10 kiló kacsára gondolok, amit anyám szentestére készít, meg a bejglik, sütik, de fix, hogy pizzázni is elmegyek egyet. És amikor ezeket letudtam, akkor minden visszaáll a régi kerékvágásba és diéta után mindennapokból ismét kikukázok minden olyan ételt, ami hosszú távon nem segíti elő a törekvéseimet, névleg egy egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást, a fizikumom fenntartását és a tanulási folyamatot, amivel ez az életvitel jár.

Forma + Súlytartás DIÉTA UTÁN - Így tartsd a diétával elért formát! • MARADJ FORMÁBAN EGÉSZ ÉVBEN!

Tudniillik egy ilyen program, csak az első lépés. Rossz hírem van a januári fogadalmakat magukba éppen fogalmazgató emberek számára.

Élet a diéta után

Nem kéne hirtelen átszellemült önszopásba kezdeni, ha végigcsináltál egy diétát, mert minuszból nullára hozni magad csak a kezdet. Ha nem tudod elengedni a régi rossz szokásokat, beidegződéseket, adtál a szarnak egy hatalmas pofont.

 • Diéta után - GymJunkie
 • Regenor ital rendelés
 • Fogyás bevonzása
 • Diéta utáni étkezés! Szabályok amire oda kell figyelni
 • Minden cikk
 • Diéta utáni étkezés!

Egy diétának vagy hívjuk programnak elsősorban nem az a lényege, hogy fogysz X diéta után, hanem egyrészt az, amit közben megtanulsz a táplálkozásról, magadról, az edzésről másrészt azok jellemformáló dolgok, amik járulékosan lekövetik a fizikumod fejlődését.

De hogyan is kellene nekifutni a dolgoknak, amikor vége a diétának?

Etikett diéta után

Mivel nem lehetsz örökké kalóriadeficitben, ezért a hardcore diétát követően balanszíroznod kell az étellel. Az impulzív étkezést viszont végleg el kell felejteni. A diéta alatt felismered és elfogadod, hogy az étkezésre, lehet nem mint élvezeti faktorra tekinteni és, hogy nem azért eszel bizonyos dolgokat, mert az a kedvenced, hanem mert tudod, hogy az jó neked.

diéta után

Ugyanígy rájössz, hogy a táplálkozás szociális tényezőit is képes vagy az irányításod alá vonni, és a külső nyomást le lehet és kell is szarni. A diéta alatt egyszerűen megváltozik az étellel való kapcsolatod.

És a kutya itt lesz elásva, ugyanis ezt kell meglovagolnod a diétád, súlyvesztésed követően. A legfontosabb, hogy az elsajátított szokásokat, tudást tartsd meg és alkalmazd a diéta után is. El kell dönteni, hogy 3 havonta végig akarod e szopni ugyanazt a diétát, vagy képes vagy hosszú távú megoldást találni. De ha visszatérsz a szar kajákhoz nemcsak hogy visszahízol, de biztos hogy az önmarcangolás végeláthatatlan bugyogó kondérjába ugrasz egy csattanós seggest.

Lesznek alapszabályok, amelyeket a szigorú diéta után is be kell tartanod. Alapvetően ugyanazokat kell enni, amiket diéta alatt, de lehet az adagokat lazábban kezelni.

diéta után

Nincs cukor! Hallottuk ugye, hogy aki a kávéját is cukrozza, az inkább egyen cukrot és feküdjön le korábban.

Search for: Etikett diéta után Vége a diétának.

Már ha nem akarsz újra és újra ugyanazzal a problémával szembesülni ugyanazokat a köröket futva. Ma már mindenféle fajta cukormentes édességet lehet kapni, csinálsz túrókrémet, zabsütit, palacsintát amit akarsz, de a cukrot el kell felejteni. Nincs feldolgozott élelmiszer sem: főzz magadnak.

diéta után

Ilyenkor jön a rinyálás, hogy jajj nem tudom, nincs kedvem, nincs időm. Oké, segáz.

Diéta utáni étkezés! Szabályok amire oda kell figyelni

El kell dönteni, hogy utálsz-e annyira túlsúlyosnak lenni, hogy áldozatokat hozz annak érdekében, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ha a válasz nem, akkor még mindig bízhatsz abban, hogy egyszer a plus size modellek lesznek a társadalmilag preferált ideálok, bár én mondjuk erre nagy összegben azért nem fogadnék.

diéta után

Helyetted senki nem fogja meghozni se a döntést, sem az áldozatokat. Semmi nem basz fel jobban, mint a rinyáló emberek, akik semmit de semmit diéta után tesznek azért, hogy jobb legyen a helyzetük.

Csak a saját ismeretségi körömben tudnék vagy 5 olyan embert mondani, akik a siránkozáson kívül soha semmit nem tesznek azért, hogy ne kelljen végre siránkozniuk.

Pénz, munka, barátnő, a szülőkkel való kapcsolat vagy éppen a saját testük. Ezek közül szokott lenni legalább kettő egyszerre, amiről konstans lehet panaszkodni.

A diéta után

Ezek közül egyedül a saját tested az, aminek javításához nem kell egy másik fél együttműködése vagy támogatása. A diéta utáni étrend fenntarthatósága fegyelem kérdése.

 • Etikett diéta után | Testépítek
 • Szétválasztó diéta vélemények
 • 5 napos diéta csomag
 • Hogyan tartsa meg az elért eredményt a fogyókúra után? | Diéta és Fitnesz
 • Hogyan tartsa meg az elért eredményt a fogyókúra után?
 • Élet a diéta után Értékeléshez kérlek jelentkezz be!

Az emberek döntő többsége csupán akaratgyenge és lusta. Általában saját magunkat szabotáljuk az előrelépésben, többek közt ezért mondtam, hogy csalónapokat meg a csaló étkezéseket kurvára nem kéne erőltetni.

Érdekeshozzászólások