Diéták harca, Kapcsolódó cikkek

diéták harca

Itthon A diéták csatája Mivel sokan fülönként beszélnek a diétákról, vagyis mindenféle hiányos, részben igaz információt közvetítenek, úgy döntöttem, diéták harca hiteles és hozzáértő forrást adok nekik.

Ez egy tudományos tanulmány, amelyet az Egyesült Államokban készített a rangos Stanford Egyetemen Dr. Christopher Gardner, az orvostudományi adjunktus Stanford Prevention Research Diéták harca vezetésével, és összehasonlítja számos ismert étrend Atkins-diéta, diéta eredményeit.

Dísz, Zóna étrend és a klasszikus alacsony kalóriatartalmú étrend. Az alábbi videobemutató ban készült.

diéták harca gyors fogyasztó diéta

Gardner elmagyarázza, miért van olyan kevés összehasonlító tanulmány a diétákról, megmutatva, hogy nehéz megtalálni a finanszírozást, mert nyilvánvalóan nincs az ipar érdeklődése az ilyen tanulmányok iránt. A korábbi vizsgálatokat, amelyeket Dr. Gardner bemutat az előadás elején, túl rövid ideig végezték, vagy túl kevés alanyon végeztek, vagy túl sok alany hagyta el a kutatást.

Ezt a vizsgálatot nővel végezték, akiket 12 hónapig követtek.

diéták harca fogyókúra időszakos böjt

A legérdekesebb eredmény 20 és 30 másodpercnél látható, ahol az Atkins-diéta és az összes többi közötti különbség 6 hónap után és egy év után is nagyon egyértelmű. Gardner azon a véleményen van, hogy nem lehet meghatározni, hogy az Atkins-diétát követő alanyok jobb eredményeket értek-e el az egészségügyi paraméterek miatt, mert többet fogytak, vagy mert az étrend egészségesebb volt.

  • Harc a zsírpárnák ellen – 40 felett | Diéta és Fitnesz
  • Fogyokuras heti menu

Sajnos a videó nem rendelkezik román felirattal, ezért tudnia kell angolul. Még mindig megvan a link a tanulmány PubMed összefoglalójához.

diéták harca planck diéta

Érdekeshozzászólások