Egészséges étrendek, 7 napos egészséges mintaétrend (letölthető) | Életem ételei

egészséges étrendek

egészséges étrendek

Egészséges táplálkozás: Tiszta étkezés az egész hónapra Mit jelent az, hogy tiszta? Csak mosott zöldségeket szabad enni?

egészséges étrendek

Vegán étrendre kell váltani? Viszlát minden, ami jó?

egészséges étrendek

Szerencsére nem erről van szó… Először egészséges étrendek fontos észben tartani, fogyi nasi még a legszigorúbb tiszta étrendeket is csupán átmenetinek szánják.

Az ilyen étrendek célja, hogy visszaállítsák étkezéseidet a helyes kerékvágásba hogy mit eszel, mikor eszel, emésztés, stb.

egészséges étrendek

A következő, kétrészes cikkben bemutatott tiszta étrend pontosan ezt kínálja, méghozzá azzal, hogy megvon szinte mindent, ami káros lehet a gyomornak, az agynak, és általánosságban a szervezetnek, de hagy némi mozgásteret az esetleges étkezési vágyak kiélésére.

Lényegében egy olyan diétáról van szó, ami közben nem érzed azt, hogy meg kellene tagadnod magadtól bizonyos dolgokat. Ha sikerül végigcsinálnod ezt az egyhónapos tiszta étkezési kihívást, akkor biztos lehetsz benne, hogy minden fitnesz célra készen állsz, amit kitűzöl majd magad elé ebben az évben!

egészséges étrendek

A tiszta étkezés alapvető tudnivalói A tiszta étkezés fő célja, hogy minél több teljes értékű, és minél kevesebb feldolgozott élelmiszert fogyassz. Tehát több zöldség, és kevesebb instant mikrós vacsora — hogy csak két példát említsünk.

Készen állsz?

egészséges étrendek

Lapozz egyet és kezdhetjük is!

Érdekeshozzászólások