Etrend facebook

Fruktóz szegény étrend , Fruktóz szegény táplálkozás

etrend facebook

Saját sikereink inspiráltak abban, hogy másoknak is segítséget dm fogyókúrás készítmények, megmutatva a megfelelő, egészséges táplálkozás, sportolás előnyeit, pozitív hatásait.

A szolgáltatás tartalmaz egy személyre szabott étrendet, valamint egy otthoni vagy etrend facebook edzéstervet! A facebook közösségi portálon van egy receptes csoport, ahol a vendégeink, az étrendjük alapján készített ételek receptjeit töltik fel, ide minden vendégünk szívesen felvesszük! Továbbá, ha ismered a vércsoportod, akkor küldünk kiegészítésként egy teljes alapanyag táblázatot, mindenre lebontva.

etrend facebook

Amennyiben nem ismered, akkor sincs gond, mert ez csak egy plusz szolgáltatás, nem ez alapján történik az étrend elkészítése! Ekkor már éreztem azt, hogy nem csak azért szükséges változtatom, mert nem tetszik az, amit a tükörben látok, hanem az egészségem is kockáztatva van.

etrend facebook

Sokatokhoz hasonlóan, én is számtalan fogyókúrát kipróbáltam ezelőtt, de semmi sem használt hosszútávon. Legvégső elkeseredésemben a koplalásba menekültem… sikerült keserves úton megszabadulnom a súlyfeleslegemtől, de amint elkezdtem újra normálisan enni, vissza is szedtem a leadott kilókat.

Ezután döntöttem úgy, hogy szeretnék tartós megoldást találni és elkezdtem életmódot váltani! Apró lépésekkel kezdtem a változtatást az egészségesebb életmód irányába és egy idő után azt vettem észre, hogy ez működik.

etrend facebook

Egyre többen érdeklődtek, hogy hogyan sikerült lefogynom, emiatt döntöttem úgy, hogy segíteni szeretnék az embereknek, hogy az, ami nekem egyedül sok-sok gyötrelmes év volt, az nekik sokkal gyorsabban sikerülhessen, mindez megvonások és éhezések nélkül.

Elvégeztem az iskolát, elkezdtem étrendeket írni és jöttek folyamatosan a pozitív visszajelzések, sikerélmények.

Diéta, amitől megváltozol 90 napos MME A nagysikerű 90 napos diéta népszerűségének titka valószínűleg az, hogy tényleg működik, valamint teljes mértékben betartható, pocakbarát. A diéta kiegyensúlyozott, vitaminokban és rostokban gazdag táplálkozást biztosít, hála a sok gyümölcsnek és zöldségnek! A 90 napos diétát állítólag amerikai sportorvosok dolgozták ki.

Innen indult minden! Mára már több, mint ezer vendéggel dolgozom együtt én és a kis csapatom! Kiépítettem egy szuper közösséget etrend facebook Instagram oldalon, ahol bárki megnézheti a munkásságunk, referenciáink és a mindennapjainkat.

Az élelmiszerek címkéjén a következő feliratú élelmiszerek kerülendők: fruktóz, gyümölcscukor, kukoricaszirup, gyümölcslé, gyümölcslé-koncentrátum, fruktóz-glükóz szirup, méz, invertcukor, juharszirup, juharcukor, melasz, szorbit, inulin, cukoralkohol, oligo-fruktóz, frukto-oligo-szacharid.

Úgy gondolom, hogy az, aki végig nézi az oldalamat, rögtön megért mindent! Háromnegyed év és több, mint ezer referenciaanyag, eredmény, közös siker! A jövőben remélem, egyre több ember fog hozzánk csatlakozni és együtt elérjük a kitűzött célt!

etrend facebook

Érdekeshozzászólások