Fogyas gepekkel

Fogyasztó Gép Otthonra - Melyik készüléket Válaszd?

Tweet A különféle fogyókúrás módszerekben csalódott emberek hajlamosak szinte bármit kipróbálni annak érdekében, hogy leadhassák a felesleges kilókat, illetve izmosodhassanak egy kicsikét.

fogyas gepekkel étvágycsökkentő fűszerek

Ehhez pedig akár olyan drága elektromos eszközöket is beszereznek, mint például a különféle rezgő- és stimulálógépek, melyek a hangzatos reklámok szerint eltüntetik rólunk a zsírt. Hogy mindez valóban ilyen egyszerű lenne?

  • Fogyókúrás spray nyelv alá
  • Fogyás és zsírégetés Infrashape Horizontal géppel - Prémium Infrashape Alakformáló Stúdió
  • 1 hónap alatt 10 kg fogyás
  • Lehet fogyni edzőgépekkel? - Diet Maker
  • Segítenek a fogyásban az elektromos izomstimulálók? – Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!
  • Ezekkel fogyhatsz a leggyorsabban! 3 hatékony zsírégető gép a konditeremből - Fogyókúra | Femina
  • Sómentes diéta

Nyilvánvalóan közel sem az, ellenben érdemes egy kicsit alaposabban körbejárni a témát, hiszen nem véletlenül találták ki ezeket az eszközöket, az pedig már más kérdés, hogy az emberek nem eredeti rendeltetésüknek megfelelően használják őket. Lefogyhatunk-e egy izomstimuláló géppel?

fogyas gepekkel 1200 kalória étrend

A legfontosabb kérdés, ami nyilvánvalóan mindenkit érdekel, illetve amire a többség szeretne fogyas gepekkel választ kapni. Ha röviden szeretnénk válaszolni rá, akkor azt kell mondanunk, hogy nem, a különféle fogyas gepekkel gépekkel nem tudjuk leadni felesleges kilóinkat, ez nem valamiféle csodaszer, amit néhány alkalommal odateszünk a problémás testrészekhez, majd pár nap múlva tökéletes alakunk lesz tőle.

Szerző: Teremy Alex Gondolom te is vagy úgy, hogy TV nézés közben belefutsz egy-egy olyan reklámba, amiben edzőgépeket reklámoznak. Én szinte napi, és elégé elszomorít, hogyha ennyit megy a reklám, akkor valószínű veszik is az emberek.

Ez talán hidegzuhanyként érheti azokat, akik a hangzatos televíziós fogyas gepekkel miatt beleugrottak egy ilyen gép vásárlásába, azonban aggodalomra azért prodietix ára ok, ezeknek a masináknak is van hasznuk, csak éppen nem abban, hogy eltüntessék a zsírpárnákat úgy, hogy közben mi semmit sem csinálunk.

Hiába néznek ki fogyas gepekkel a reklámokban elképesztően jól azok az emberek, akik ilyen stimulációs gépeket használnak, esetükben a tökéletes testalkat és az izmok nagyon szigorú diéták és edzések eredménye, illetve egy olyan életmódé, amit nyilván mi is követhetnénk ilyen eszközök vásárlásra helyett. Hangsúlyozandó azonban, hogy ezek a gépek sem feleslegesek egy fogyókúra során!

fogyas gepekkel mintaétrend fogyáshoz

Segítik az izomnövekedést és a zsírégetést Aki használt már izomstimulációs gépet, az bizonyára jól tudja, hogy tartós alkalmazás után igencsak komoly izomláz lehet az eredménye.

Ez nem véletlen, hiszen ezek az eszközök nem hatástalanok, valóban rengeteget segítenek abban, hogy gyorsabb legyen az izmok fejlődése és növekedése, ezáltal az alakformálásban kifejezetten hasznosak.

Ez azonban még közel sem minden! Azzal, hogy az izomstimuláció gyorsítja az izmok anyagcseréjét, valójában megtámogatjuk vele a szervezetben lezajló zsírégető funkciókat is, tehát megfelelő edzéssel és életmóddal jelentősen javíthatjuk a fogyókúra eredményét, de önmagában, csak ettől a masinától nem fogyunk le.

Sokan ugyanis abban a tévhitben élnek, hogy az izomstimuláló gépek képesek átalakítani izommá a zsírt, ez azonban fizikai képtelenség, hiszen a zsírszöveteket el kell tüntetni, pontosabban le kell fogyasztani, izomszövetté való átalakításuk teljesen ellentétes a biológia és a természet törvényeivel.

fogyas gepekkel prodietix vélemények

Természetesen a zsír elégetésekor rengeteg energia keletkezik a szervezeten belül, és ezt valóban felhasználhatjuk arra, hogy izmokat építsünk belőle, de a kettő között más átfedés nincs.

Ha izmosodunk, akkor azt az izomszövetek megdagadásával érhetjük el, méghozzá a zsírszövetek pusztulásának kárára. Maga a zsír is az évek során kialakított helytelen táplálkozási szokásoknak köszönhetően rakódik le a szervezetünkben, a rengeteg magas kalóriatartalommal rendelkező ételtől, az edzések hiányától és így tovább.

fogyas gepekkel mitől lehet gyorsan fogyni

Ezzel szemben izmot nagy erő befektetésével, súlyok mozgatásával és önmagunk átmozgatásával tudunk építeni, tehát ebben sem a stimuláló gépek, de még csak egy hatásos fogyókúra sem tud segítséget nyújtani.

Érdekeshozzászólások