Fogyj velünk

Fogyj velünk! eredmény | Turbó Diéta

A menyasszonyok másik csoportja pedig épp ellenkezőleg: képtelen lefaragni a derekából és a stresszes előkészületek alatt állandóan csokoládét majszolna.

fogyj velünk

Hogy a karcsúságodra ne legyen gondod, csatlakozz a WellnessCafe fórumozóinak táborához! A fórumban számtalan egyszerű […] Az esküvőre készülő nők egy része a készülődés, a tervezgetés, a folyamatos szervezés és rohangálás közepette bizony ledob magáról néhány kilót.

A fórumban számtalan egyszerű tippet ismerhetsz meg, melyekkel formába hozhatod magad. Olvasd a hozzászólásokat és fórumozz te magad is: oszd meg aggályaidat, ötleteidet másokkal, hogy a nagy napon egy gyönyörű menyasszony nézzen rád vissza a tükörből.

fogyj velünk

És ez ne csak a kiváló sminken múljon! Vásárolj fitnesz-bérletet és heti 3-szor látogass el egy edzőterembe — ha kell, hívd magaddal egy barátnődet is — együtt könnyebben szánjátok majd magatokat a mozgásra!

fogyj velünk

Menj futni heti 2 alkalommal! Leendő férjeddel járjatok táncórára — ennek az elfoglaltságnak az esküvői partin is jó hasznát veszitek majd!

fogyj velünk

Figyelj oda arra, hogy mit eszel: kevesebbet fogyj velünk Kapcsolódó cikkek.

Érdekeshozzászólások