Fogyókúra bébiétellel,

Fogyókúra bébiétel-diétával?

Igaz, mindkét színésznő irigylésre méltó idomokkal van megáldva, de vajon mi mehet végbe a szervezetükben? Tényleg az egyik leghatásosabb fogyókúrás módszer, vagy csupán egy újabb önpusztító őrület?

  1. Drasztikus fogyókúra nőknek
  2. Narancsbőr diéta mintaétrend
  3. Talán te is hallottál már a bébiétel-diétáról, mely a hírek szerint a hollywoodi sztárok körében is nagy népszerűségnek örvend.
  4. Látványos fogyás hetek alatt: bébiétel-diétával tartja formában magát az X-Faktor sztárja

Gyönyörűek, fiatalosak és nem utolsó gyümölcsturmix fogyókúra vékonyak — vélekedünk a […] Ilyen különleges módszer a bébiételek fogyasztása, aminek számtalan hollywoodi követője akad, mint például Jennifer Aniston, vagy Marcia Cross.

Gyönyörűek, fiatalosak és nem utolsó sorban vékonyak — vélekedünk a legnagyobb sztárokról.

fogyókúra bébiétellel

Ahogy tökéletes alakkal mosolyognak vissza ránk az újságok címlapjáról, rendre elhatározzuk, hogy egyszer mi is így fogunk kinézni. Kézenfekvő, hogy példaképünk diétás módszereit fogjuk követni, mert ha neki sikerült, akkor nekünk is fog. Bármilyen abszurd ötleteket szívesen veszünk, és lelkesen vágunk bele az ötcsillagos diétákba, csak hogy csökkentsük a keletkezett kisebbrendűségi komplexusunkat.

fogyókúra bébiétellel

A bébiétel diéta Ez a legújabb őrület vírusként terjed a világ női lakosainak fogyókúra bébiétellel, felbuzdulva néhány híresség bikinis képei láttán. A diéta lényege, hogy az étkezések egy részét babáknak szánt élelmiszerekkel váltjuk ki. Attól függően, hogy hány kilónak szeretnénk búcsút inteni, elmajszolhatjuk a pépes menüt kizárólag este, de akadnak olyanok is, akik teljes étrendjüket erre alapozzák.

Mivel a kis üvegcsék tartalma kalória között mozog, gyors és látványos fogyást érhetünk el pillanatok alatt.

Kapcsolódó cikkek

Mindez kitűnő reklám, de nem ártana utánanézni az egészségre gyakorolt hatásainak! Fogyókúra bébiétellel vagyunk már gyerekek! Sokan elfelejtik azt, hogy másra van szüksége egy babának és másra egy felnőtt embernek! Igaz, hogy alacsony kalóriatartalmúak a bébiételek, de pusztán azért, mert nekik ennyi elegendő. Nekünk kell a napi kcal ahhoz, hogy egészségesek maradjunk!

fogyókúra bébiétellel

Gondoljunk csak bele, mi mindent csinálunk egy nap, amihez energia szükséges: takarítunk, főzünk, boltba rohangálunk, dolgozunk…stb. Mindezt nem tudnánk megfelelően elvégezni, ha nincs mit elégetnünk.

Ekkor jobb esetben álmosak és fáradékonyak leszünk, de ha hosszú ideig tartjuk fogyókúra bébiétellel, komolyabb szervi károsodásokat is okozhatunk magunknak.

Bébiétel diéta – őrültség vagy valóban hatásos módszer?

A bébiétel diétának pont az a lényege, hogy drasztikusan csökkentsük az energiabevitelünket, így kis idő alatt akár 10 kilótól is megszabadulhatunk. Hasonló módszer, mint amikor csupán gyümölcsöt eszünk egy nap. A legtöbb ember már rájött arra, hogy hosszú távon ez nem tartható fenn, viszont aki kivált egy-egy étkezés bébipürével, annak nyugodt a lelkiismerete, mondván, ő úgyis evett.

fogyókúra bébiétellel

A módszer napos oldala Mint minden fogyókúrában, itt is aranyszabály a mértékletesség! Amennyiben nem vagyunk nagyravágyóak, és tűzzük ki célul a heti 5 kiló mínuszt, akkor a diéta akár hatásos is lehet.

Bébiétel-diéta: csak két kilót fogytam, de megutáltam az evést

Viszont nem győzzük hangsúlyozni, csak rövid ideig! Ha például chips nassolása helyett elfogyasztunk egy kis bébiételt, azzal csak jót teszünk, mivel ezek nem tartalmaznak sót, tartósítószert, illetve ízfokozót.

fogyókúra bébiétellel

Emellett magas a rosttartalma, tehát a bélbántalmakkal küzdőknek kifejezetten ajánlott! Pozitívumai közé sorolhatjuk még azt, hogy méreténél fogva kis helyen is elfér, tehát egész nap kéznél lehet, ha egy kis ételre vágyunk, de ügyeljünk arra, hogy ne a főétkezésink rovásra falatozzunk belőle!

fogyókúra bébiétellel

Érdekeshozzászólások