Fogyókúra borral. Fogyj bordiétával!

Tudta? Ezeket a borokat igya, ha fogyni szeretne!

fogyokura vizhajtoval fogyókúra 3 nap alatt

Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt? Táfelspicc Most az is kiderült, hogy bizonyos borok a diétánkba is könnyen beilleszthetők. De vajon melyek ezek? A Bajor Borház elárulja.

  • Diéta alatt borozni? 7 szabály, amit ha betartasz, akkor semmi akadálya!
  • Fogyj bordiétával! | Well&fit
  • A brutális tojás-bor diéta: 2 hét alatt 10 kiló lemegy - Blikk Rúzs
  • Tudta? Ezeket a borokat igya, ha fogyni szeretne! - Blikk
  • Index - Tech-Tudomány - Fogyókúrához kortyoljon egy kis vörösbort!
  • Legjobb diéta 50 felett

Fogyókúra borral az ókori Rómában is itták, végigkísérte a magyar történelmet, és ritkán indulunk vendégségbe anélkül, hogy ne vennénk egy üveggel. Sokunk előtt mégis a fogyás élelmiszerek napig ismeretlenek a borfogyasztás jótékony hatásai.

napi 1500 kalóriás étrend étrend tervezés menete

Tény, hogy az alkohol nagy mennyiségben sejtméreg, a korlátlan és mindennapos italozás természetesen senkinek sem ajánlható. A kulcs ehelyett a mértékletesség: egy kevés bor elkortyolgatása sok szempontból előnyös a szervezetünk számára. A vörösborban lévő polifenolok hozzájárulnak a belekben élő mikrobion, azaz a baktériumflóra sokszínűségéhezForrás: Shutterstock A legjobb hatást az egészségünkre a vörösbor gyakorolja.

Nemcsak a vérképződésben segít, de a benne található antioxidánsok védik az érfalat — mondja Bajor László, a Bajor Borház tulajdonosa.

A brutális tojás-bor diéta: 2 hét alatt 10 kiló lemegy

Szavait egy nemrégiben megjelent tanulmány is igazolja, ami kimutatta: a vörösborban lévő polifenolok hozzájárulnak a belekben élő mikrobion, azaz a baktériumflóra sokszínűségéhez.

Ezek az antioxidánsok táplálékkal látják el az emésztésünkben fontos szerepet játszó baktériumokat. Az alakunknak is jót tesz A polifenolok további jó tulajdonságokkal is bírnak, így például gyulladás- és vércukorszint-csökkentő hatásuk is közismert.

Tony Edwards tudományos író újabb könyvében The good news about booze számos orvosi bizonyítékkal támasztja alá, hogy az alkoholtartalmú italok mértékletes fogyasztása nem hizlaló. Éppen ellenkezőleg, segíthet a fogyásban! A tudományos szakértők nagy része nem tud közös megegyezésre jutni, a magas kalóriaértékű alkoholtartalmú italok, mint pl. A köztudat — számtalan média tudósítás és tanulmány alapján — azon a véleményen van, hogy egy pohár bor kalória tartalma kb.

Ám egyikük, a vörös szőlő héjában megtalálható rezveratrol akár az alakunkat is szépítheti. A rezveratrolnak nemcsak koleszterincsökkentő hatása van, hanem az éretlen zsírsejtek érését is meggátolja.

A felesleges zsírszövetet pedig fogyókúra borral barna zsírrá alakítani, aminek a feladata a hőtermelés és a kalóriaégetés.

  1. Gap diéta
  2. 16/8 diéta vélemény
  3. Szeptember
  4. Ha még a téli korcsolyázás előtt szeretnél ledobni néhány kilót, de nincs kedved ízelten salátákat enni, próbáld ki egyhetes, ínyenceknek szóló diétánkat.

Ilyen módon a fogyókúrához is eredményesen hozzájárulhat. Mielőtt azonban mindannyian az üveg után nyúlnánk, fontos azt is tisztázni, hogy nem minden borfajta bír előnyökkel a diétában. A legjobbak erre a célra a száraz, vagy legfeljebb félédes borok, mivel kevesebb cukrot tartalmaznak, így kisebb az extra kalóriabevitel.

Emiatt fontos szempont az is, hogy 12, alkoholfok alatti bort válasszunk. Nők és férfiak esetében is ajánlható, hogy a napi borfogyasztásuk semmiképpen se lépje túl a 2 decilitert! Ez a mennyiség elegendő, hogy a pozitív egészségügyi hatások érvényesüljenek.

scitec l karnitin vélemények okos étrend

Fontos azért természetesen az is, hogy sok borral önmagában nem fogunk lefogyni, elengedhetetlen a megfelelő mozgás és étkezés is.

Érdekeshozzászólások