Fogyókúra burgonyával

Végre nem tilos a krumpli! Ezzel a trükkel nem leszel dundi

Viszont arra figyelni kell, hogy ez a fogyás csak akkor lesz tartós, ha a későbbiekben nem állunk vissza az eredeti étkezésre, és természetesen a rendszeres sport is szükséges! Sokféle burgonyát ismerünk a keményebb, rózsaszínű rózsaburgonyától, a sárga, salátának való kifliburgonyán át a kék […] A burgonyánk, melynek ugyan magas a szénhidráttartalma, ugyanakkor nagyon egészséges, és tápláló fogyókúra burgonyával.

Sokféle burgonyát ismerünk a keményebb, rózsaszínű rózsaburgonyától, a sárga, salátának való kifliburgonyán át a kék színű, antioxidánsban és antocianidinban gazdag bár nálunk még nem kapható!

fogyókúra burgonyával

Érdekesség lehet, hogy a burgonya gumóját nem csak esszük, hanem isszuk is, azaz készül belőle burgonyapálinka is, főleg Erdély, Ukrajna, Oroszország és Lengyelország egyes területein. Szeretjük, mert magas C-vitamintartalma mellett jelentősek a B1- B2-vitaminok, a kálium, a foszfor is.

fogyókúra burgonyával

Energiatartalma grammnak tisztítva átlagosan 90 kalória, melyből 2,5 g fehérje, g a szénhidrát, 3 g a rosttartalma, ugyanakkor zsírtartalma hanyagolható. Figyelem, a burgonyának csak a gumója ehető kivétel, ha zöld szín van rajtaa többi része mérgező!

fogyókúra burgonyával

A burgonya, vagy krumpli kolompér, pityóka, svábtök, stb.

Érdekeshozzászólások