Fogyókúra gépekkel. További cikkeink a témában

Mi a Hypoxi Trainer és miért hatékony segítség a fogyásban?

Mi a Hypoxi Trainer és miért hatékony segítség a fogyásban?

menta étvágycsökkentő

Ez lehetővé teszi a kardió edzés kiegészítését a vákuummasszázs zsírégető hatásával. A vákuum fokozza a szövetek vérellátását, beindítja a méregtelenítést, így a zsírsejtek telítettsége is csökken a kezelt területen.

2500 kcal étrend minta

A vákuum szívóhatása serkenti a vér- és nyirokkeringést a combok, a fenék, a csípő és a has területén. Ez a fokozott keringés hozzájárul a zsírsejtekben raktározott zsírok és salakanyagok lebontásához és ürüléséhez, még a narancsbőrre hajlamosabb alkatúak esetében is.

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A méreganyagok kiválasztásán kívül a vákuum hozzájárul a kötőszöveti rostok regenerálódásához, feszesítéséhez is, így a bőr összességében rugalmasabbá, simábbá válik. A Hypoxi Trainerben a negatív nyomás, azaz szívóerő akár mbar lehet.

diéta nasi

Az alacsony és normál nyomás váltakozása kizárólag a zárt kabinban érvényesül, ami a vákuummasszázst egyedivé és hatékonnyá teszi. Ezen az elven került kifejlesztésre az INFRASLIM X alakformáló készülék, melyben a felhasználó deréktól lefelé tudja kihasználni a vákuummasszázs előnyeit, így a cellulitisz és a zsírfelhalmozás által legérintettebb területeken teszi lehetővé a fogyást, a zsírégetést és a bőr feszesítését. Az INFRASLIM X gépbe ezen felül további terápiák is beépítésre kerültek, így a felhasználó igénybe tud venni az edzés során aromaterápiát, ózonterápiát, kollagénterápiát és oxigénterápiát is.

zöld kávé kapszula fogyás

Ez azért jó, mert az edzés során a felhasználó jobb teljesítményt képes elérni általa, ugyanis az extra oxigén elősegíti fogyókúra gépekkel sejtek megújulását, így segíti az izommunkát és az összes létfontosságú szerv egészségére hat.

A jó oxigénszint javítja az állóképességet és fokozza a mentális fogyókúra gépekkel is.

A törlés kéréséig

A rendszeres oxigénterápiát használók fokozott erőnlétet, jobb közérzetet és hangulatot tapasztalhatnak. Melyek a két berendezés egyéb legfontosabb jellemzői?

Érdekeshozzászólások