Fogyókúra vízhajtás. Hogyan kövesd a diétát?

Haslapító diéta mintaétrenddel! Ezt edd ha lapos hasat akarsz

hogyan fogyjak hasból

Ha szeretnél karácsonyig mindenképpen beleférni egy ruhába, vagy egyszerűen csak karcsúbb akarsz lenni az fogyókúra vízhajtás ideje alatt, gyors és látványos eredményt érhetsz el egy hatékony vízhajtó diétával. A megkötött víz főként hastájékon rakódik le.

A vízhajtó táplálékok fogyasztása azonban segíthet, hogy ezek a raktárak gyorsan kiürüljenek, így hamar karcsúbb legyél.

diéta boltja

Mutatjuk, hogyan érheted ezt el. Ezt kell tudni a vízhajtó diétáról A vízhajtó diéta szigorúan csak négy napig tartható, és kizárólag minimum egy hét szünet után ismételhető. Mindez azért lényeges, mert a szervezet a víz kiürülésével fontos ásványi sókat is veszít, melyek hiánya hosszabb távon betegségek formájában jelentkezne.

férfi comb fogyás

A diétát ne kezdd el, ha vízhajtó gyógyszereket szedsz, ha cukorbeteg vagy, és más krónikus betegségek esetén is fontos, hogy konzultálj az orvosoddal, mielőtt belevágsz. A vízhajtó kúra eredményeként akár egy-két kilót vagy többet is leadhatsz a kezdősúlyodnak megfelelően, ez azonban nem zsírveszteség.

1300 kalóriás heti étrend

A megkötött víz gyorsan újra lerakódik, ha visszatérsz a korábbi táplálkozásodhoz, így a hatás néhány napig látványos.

Érdekeshozzászólások