Fogyókúra zellerrel

Majd behabarjuk 1 dl sovány tejben elkevert teljeskiőrlésű liszttel. A fokhagymás májhoz a májat szeletkékre vágva fokhagymás tejbe áztatjuk 1 órára.
Lecsepegtetés után kevés forró olajon serpenyőben kb. A főzeléket a májjal forrón fogyasztjuk. Zellerfőzelék 1 kg reszelt zeller, 20 dkg kockázott burgonya 20 dkg felkarikázott szárzeller, 2 evőkanál korpás liszt ízlés szerint: só, őrölt bors, Elkészítés: A reszelt zellert, kockázott burgonyát és a szárzellert főzőedénybe tesszük, ízlés szerint fűszerezzük, majd éppen annyi vízzel, amennyi ellepi, felöntjük.
Majd fedő alatt készre főzzük kb. A joghurtot a liszttel csomómentesre keverjük, négy-ötszörös kevés forró főzővízzel összemelegítjük, fogyókúra zellerrel az ételhez öntjük. Kiforraljuk, és tálalhatjuk is.
Reggeli: Savanyú saláta, fél korpás zsemle Hozzávalók: 10 dkg csemegeuborka,10 dkg savanyú káposzta, 5 dkg lilahagyma 1 teáskanál szűz olívaolaj 1 evőkanál citromlé, őrölt fehérbors, 1 evőkanál aprított petrezselyemzöld 5 dkg kockázott light feta sajt Elkészítés: Először az öntetet készítjük el: 0,5 dl vízben elkeverjük az olívaolajat, a citromlevet, ízlés szerint őrölt fehérborsot és petrezselyemzöldet.
A salátához a zöldségeket összevágva egy tálba tesszük.
Az öntettel alaposan átkeverjük, tetejére sovány feta sajtot szórunk. Tízórai: 1 db körte.