Fogyókúrás köretek. Cseréld le! 9 variáció egészséges köretre

Diétás köretek - köret mustra - Diet Maker

fogyókúrás köretek

Sok fogyni vágyó jár úgy, hogy ebédre vagy vacsorára megpróbál egy kis szeletke párolt csirkemellet enni néhány salátalevéllel, de nem sokkal később újra korog a gyomra. Miután eltelik így néhány nap, feladja, hiszen az éhezés kibírhatatlan. A helyes következtetés ebből nem az, hogy a súlyvesztéshez szükséges táplálkozás tarthatatlan, és neked ez az egész nem való.

fogyókúrás köretek

A problémát sokkal inkább a rosszul megválasztott étel jelenti, mely nem elég laktató. Diétás köretek csirkemellhez Ha megfelelő ételeket, adagokat válogatsz a fogyáshoz, akkor lehetséges, hogy néha éhes leszel, vagy megkívánsz ezt-azt, de nem szabad, hogy hosszú órákon keresztül éhezz.

Ehhez kiegyensúlyozott táplálkozásra van szükség, mely a tested igényeinek megfelelően tartalmaz szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat is. A tápanyagok optimális felszívódása érdekében érdemes ezt a hármat minden étkezés során együtt fogyasztani.

fogyókúrás köretek

A csirkemell biztosítja a sovány, jó minőségű fehérjét - az adagokról itt fogyókúrás köretek megtudhatsz. A sütéséhez használt kókuszzsírral, magvakkal gondoskodhatsz a zsírokról. A szénhidrátok legfőbb, diétás forrásai a rostban dús növényi táplálékok, azaz a köretek, melyek igazán laktatóvá teszik az ebédet, míg az viszonylag kalóriaszegény marad.

fogyókúrás köretek

Adunk pár ötletet!

Érdekeshozzászólások