Fogyókúrás lencsesaláta, Lencsesaláta virslivel recept | gyommentes.hu

Keress receptre vagy hozzávalóra

fogyókúrás lencsesaláta gyulladáscsökkentő étrend

Meleg, ízes, fűszeres saláta. Ha nincs otthon hozzá fogyókúrás lencsesaláta megfelelő fűszerkeverék, akkor se ess kétségbe, ízesítheted kedved szerint.

fogyókúrás lencsesaláta fogyókúra 50 felett

Mehet bele egy kis sonka vagy tarja is, de még egy lágy- vagy buggyantott tojás sem lenne rossz a tetejére. Most nem hagyományos lencsét használtam, hanem az apróbb szemű, fekete színű beluga lencsét.

Ehhez magos boltokban, drogériákban, nagyobb áruházakban, bioboltokban már nem is olyan nehéz hozzájutni.

fogyókúrás lencsesaláta miért stagnál a fogyás

Ízes, apró lencsefajta, ami áztatás nélkül is megfő perc alatt. Ha az nincs, és fontos a gyorsaság, akkkor konzervlencsével is működhet.

fogyókúrás lencsesaláta mennyit egészséges fogyni egy hét alatt

Most éppen nem kapni, mert nincs szezonja, de ez az étel nagyon finom meyer citrommal. Ez a kerekebb, narancsárga citromféle a "rendes" citromok közé bekeverve szokott felbukkanni télen, fogyókúra forever januárban, februárban érdemes figyelni. Egyre több boltban lehet véletlenszerűen ráakadni, ha jobban megnézzük a citromkupacot a hagyományos között lesz, nem külön kell keresni.

Fűszeres, kevésbé savanyú íze elképesztő plusz ízt ad az ételeknek, italoknak.

fogyókúrás lencsesaláta legujabb fogyokuras tabletta

Plusz egy További jó tulajdonsága ennek a lencsesalátának, hogy nem csak isteni, de remekül bírja a szállítást is, vagyis akár buliba, akár másnap, munkahelyi ebédnek is simán beválik. Lencsesaláta diétás.

fogyókúrás lencsesaláta keto diéta köretek

Érdekeshozzászólások