Iké diéta. A legjobb fogyókúra az időben korlátozott étkezés

iké diéta

iké diéta

Újabb mérföldkőhöz érkeztem. Pontosabban 43 nap IKÉ, plusz 7 nap 24 órás böjt minden pénteken. Aminek egyik, számomra jelentős eredménye -5 kg zsírveszteség. Tavaly tavasszal kezdtem bele a low carb alacsony szénhidráttartalmú étrendbe, amivel sikerült leadnom 6 kilót, de aztán a fogyás néhány hónap után megállt.

Szimpatika főoldal

Az IKÉ és a low carb kombinációja viszont a legjobb megoldás, amivel a testsúlyomat optimalizálhatom, és meg is tarthatom. Napi szinten 8 órában eszek, 16 órában nem bár munka, vagy egyéb dolgok miatt néha csak órában tudtam enni.

Időszakos böjt (Intermittent fasting) tippek, tanácsok

Ezzel nem tudom túlenni magam, nem tudok túl sok kalóriát bevinni, nem fogok hízni, és mégsem éhezem. Nagyjából 12 óra nem evés iké diéta a szervezet egyre inkább a tartalékolt zsírok irányába fordul, mint lehetséges energiaforráshoz, tehát fogyást is eredményez. Napi alkalommal eszek. Hús, hal, tojás, kókuszzsír, és zöldségek adják az étkezéseim alapját, de előfordul, hogy bogyós gyümölcsöket, és túrót, tejfölt, bizonyos sajtokat is eszem.

Irakozz fel!

Ezzel tartom kordában az inzulinomat, aminek jelenléte a szénhidrátokat raktározásra készteti. Tehát minél többször eszel, minél több szénhidrátot, annál inkább fogsz raktározni, hízni, és a hasnyálmirigy túlterhelésével inzulinrezisztencia is bekövetkezhet. Nincsenek falási rohamaim, nincs hirtelen megéhezés, nincs vércukoringadozás.

És iké diéta el, lehet így is változatosan étkezni, finomakat enni!

iké diéta

Heti 1x tartok 24 órás böjtöt. Ezalatt felerősödik az autofágia nevű folyamat is, vagyis a sejtek megtisztulnak a helytelenül működő sejtalkotóktól. Ami nekem egy plusz érv mellette. Beleástam magam abba is, hogy a hormonok hogyan hatnak ránk.

  • Na még mit nem!
  • Glutén és cukormentes étrend
  • Fogyokura vizel
  • Fogyokura alatt nasi
  • Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
  • Kilókkal, jojo-effektussal: Jó sok étrendet és módszert kipróbáltál már, voltak amik ideig óráig működtek is nálad, de aztán elvesztetted a fonalat?
  • Böjt, Időben korlátozott étkezés – Lakatos Péter
  • Zöld turmix diéta

Az inzulin, a grelin, a leptin, a kortizol… Mi miért történik a szervezetemben, és ezek a hormonok hogyan befolyásolják a testemet, az agyamat, és mindez hogyan függ össze a táplálkozással, fogyással?! Végre válaszokra leltem, és végre megtaláltam iké diéta számomra legjobb megoldásokat a táplálkozás területén is!

IRATKOZZ FEL AZ ÉRTESÍTŐMRE

Tehát kb. Fokozatosan alakítottam ki a dolgokat, nem egyik napról a másikra történt az életmódváltoztatás. Most 10 kilóval könnyebb, energikusabb vagyok, és végre nem függök a kajától! És hogy mi segített végigmenni az úton?

Az Időben Korlátozott Étkezés ( IKÉ) stratégiák és a böjt

Hiszem, hogy ha van cél, és elhatározza magát az ember, akkor tudatosan addig megy, míg el nem éri. Kérdés, hogy mennyire fontos az a cél, mennyire akarod elérni, és hajlandó vagy-e megfizetni a siker árát. Arra bíztatlak téged is, ha van célod, és el is akarod érni, akkor legyél türelmes, kitartó, és higgy magadban, HIDD EL, hogy sikerülni fog!

iké diéta

Mielőtt bármibe belekezdenél, kérd ki hiteles szakemberek véleményét, és természetesen én is szívesen segítek nektek edzés vagy táplálkozás területén, személyi edzői kompetencián belül. Sokat tanulhatsz ezekből az anyagokból, és mindezt ingyen.

iké diéta

A gombra való kattintás még nem jelent azonnal jelentkezést és semmilyen kötelezettséget rád nézve. Adataidat harmadik félnek soha nem szolgáltatom ki!

Érdekeshozzászólások