Jlo diétája, Így tartja magát formában Jennifer Lopez - Glamour

A Tracy Anderson-diéta: Fogadd meg gyommentes.hu személyi edzőjének t

Twitter Pinterest Jennifer Lopez az élő bizonyítéka annak, hogy közel a hoz, két gyermek után is lehetünk bombaformában, sőt mi több, nézhetünk ki klasszisokkal jobban, mint akár huszas éveinkben.

jlo diétája

És ami a legfontosabb, a bombaforma nem a nullás méretet jelenti, hiszen Hollywood első számú latinája büszkén hódít kerek idomaival, amit edzője Tracy Anderson sem kíván lefaragni. Tudd meg Te is, a szupersztár és edzője személyes tanácsait és hozd ki magadból a maximumot!

Szerző: InStyle Minden rajtad és a hozzállásodon múlik!

jlo diétája

Ilyenkor, ahogy mondja minden azon múlik, hogy mit választ: a pozitív hozzáállást vagy az önmarcangolást. Az igazat megvallva, ilyenkor nem tehetek mást mint, hogy megpróbálok pozitív maradni és csak arra koncentrálni, ami erőt ad.

A titok, hogy nincs titok! Csak a kemény munka az, amivel elérheted és megtarthatod a kívánt alakod.

Nasi és folyadék tippek Jennifer Lopeztől Jlo fogyni. Kemény edzés, kemény diéta: ettől bombanő Jennifer Lopez Jennifer Lopez és a csipegető étrend Tweet Az egzotikus külsejű énekesnő testének csak egy kritikus része van: hátsó idomai kissé megosztják a rajongókat, de őt ez nem zavarja, láthatóan ki van békülve magával. Van is rá oka!

Edzened kell jlo diétája odafigyelni arra, mit eszel. Ez egy munka, fogd fel úgy, mint egy rutin, amit kérdés nélkül el kell végezned!

jlo diétája

Az edzéseink 60 percesek, az óra fele kardió, a másik súlyzós edzés, jlo diétája a legfontosabb, hogy minden gyakorlaton tíz naponta változtatok.

Jennifer épp olyan szigorú a diétáját illetően, mint az edzések betartásában. A rendszeres kisebb étkezésekben hiszek, gluténsó és cukor semmiképpen nem kerül a tányéromra!

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta

Nos, habár valóban minden fontosabb eseményen megjelenik, figyel rá, hogy minden nap aludjon nyolc órát, ezáltal biztosítva a regenerálódást. A diétámat pedig akkor is tartom, ha éppen egy rendezvényen vagyok, alkoholt olyankor sem iszom!

Wow, ő aztán tényleg tud egyensúlyozni a munka, egészség és a család között!

Kurucz Barbara Jennifer Lopez Hollywood egyik dívája, aki csodásan énekel, elképesztően táncol, és számos filmben bizonyította már színészi képességeit. Emellett a vörös szőnyeges eseményeken mindig a legjobb formáját hozza már évtizedek óta, kidolgozott teste pedig rendszeresen az újságok témája. A tökéletes kinézetért viszont még neki is meg kell dolgoznia.

Mi csak ámulunk! Ha szeretnél még többet tudni arról, hogyan kerülnek bomba formába a sztárok, kattints ide! Tovább olvasok.

  • Fogyni vágyóknak étrend
  • A Tracy Anderson-diéta: Fogadd meg gyommentes.hu személyi edzőjének t
  • Hogyan fogyjunk tudatosan
  • A fogyás lélektana
  • Éhezők viadala fogyás
  • Szuper szigorú diéta Jennifer Lopez mintájára!
  • Így tartja magát formában Jennifer Lopez - Glamour

Érdekeshozzászólások