Metodic étrend, Rendelés, A Metodic Foodról

Rendelés, A Metodic Foodról - Metodic
  • Metodic | Szolgáltatások
  • Az eredeti anyagcseretípus mérés, géppel, pontosan – árak és szolgáltatások
  • Fogyi tea ananásszal és mate teával vélemények
  • Szűztea forte fogyás
  • Metodic anyagcsertípus-mérés árak
  • Metodic táplálkozás - Róka vagy gólya? | Metodic Győr
  • Rendelés, A Metodic Foodról - Metodic

Az ételek elkészítésénél szervezeted hormonális beállítottságát is figyelembe vettük. Ezen áll vagy bukik ugyanis, hogy szervezeted hízással reagál egy-egy étel elfogyasztására vagy sem.

fogyás képek

Természetesen a hormontípusodra is fény derül az anyagcseretípus-mérésen. Hogyan választhatod ki az anyagcseretípusodnak megfelelő ételeket?

Mivel az anyagcseretípusod meghatározása nélkül az étrendedet nem tudod beállítani, ezért mindenképp regisztrálj a Metodic anyagcseretípus-mérésre ezen a linken a kattintás után egy 2.

Meddig tudod megrendelni az ételt?

széntabletta fogyás

Hétfői rendelések leadása:szombat Étkezési jeggyel lehet fizetni? A szállítás díjtalan, az áraink tartalmazzák a csomagolási költséget és az áfát. Hogy történik a fizetés? A területi képviselőnél, az első szállítási napon.

tejmentes diéta hatása

Mit kell tudni az étel csomagolásáról, tárolásáról és melegítéséről? Az ételeket egyszer használatos, mikrohullámú készülékben melegíthető dobozba tesszük.

9 napos fogyókúra

A kiszállított ételt, a kézhezvételt követő 30 percen belül el kell fogyasztani. Ha erre nincs módod, kérjük, tárold azt hűtőben.

Anyagcseretípus-mérés kontrollal és étrenddel Alkalmak száma: 2, személyre szabott étrend: 1 db A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de tartalmazza az első kontrollt is és egy egyhetes, személyre szabott mintaétrendet is.

Az ételtároló doboztető eltávolítása után az étel serpenyőben és mikrohullámú sütőben egyaránt melegíthető. Serpenyőben azonban az ételek jobban megőrzik természetes tápanyag tartalmukat, ezért mi inkább ezt javasoljuk!

Mikorra tudod kérni az ételek kiszállítását?

  1. A személyre szabott táplálkozási program Róka vagy gólya?
  2. A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de kiegészítjük egy személyre szabott, egy hetes étrenddel, receptleírásokkal és bevásárló listával.

Az első szállítási napon, kérjük, egyeztesd területi képviselőnkkel az ebédszállítás pontos időpontját. Az ételek kiszállítása minden nap 14 óráig történik.

premium diéta

Metodic étrend alapanyagokból készülnek az metodic étrend Kíméletes főzéssel és eljárással, válogatott, minőségi alapanyagokból készülnek kókuszzsír felhasználásával.

Ételeink és a felhasznált alapanyagok mennyisége: Az ételek kétféle mennyiségben rendelhetőek: kcal és.

Metodic — Árak ProFitt Diéta A ProFitt diéta lényege, hogy pontosan követni lehet vele mindazokat a testi és szellemi változásokat, amelyek egy életmódváltás következményeként fellépnek. Hidd el, ma már borzasztóan kevés az érzékekre hagyatkozni. Ennek egyrészt az az oka, hogy a modern táplálkozásnak köszönhetően teljesen át vannak verve, másrészt mi magunk sem tanuljuk sehol érzékszerveink üzeneteinek értelmezését. Az való igaz, hogy a szem követni tudja a test külső változásait.

Érdekeshozzászólások