Regenor tabletta. Jogi nyilatkozat

A RegEnor -t gyermekek is szedhetik 6 éves kortól: Adagolás gyerekeknek: éves korig: 3 x 5 ml naponta, 10 év és 50 kg felett 3×10 ml. Csak az első adagot lehet étkezés előtt vagy után meginni.

regenor tabletta

Reggel, tehát van választási lehetőség. Ebéd és vacsora után kizárólag étkezés után szedhető a RegEnor. Az italt jól fel kell rázni, a mérőkupakba önteni a megfelelő mennyiséget, majd egy kicsit a szájban tartva lenyelni.

regenor tabletta

De fogyasztható úgy is, hogy egy pohár tiszta vízbe öntjük, és megisszuk. Fontos megemlítenem, hogy egyeseknél bizonyos egészségügyi probléma okán néha, csak hetek múltával mozdulnak meg a kilók, de regenor tabletta kitartóak, azoknak biztosan eredményt hoz a Reg-Enor a megfelelő étrenddel kiegészítve.

Mennyi ideig elég egy üveg Reg-Enor?

regenor tabletta

A regisztráláshoz szükséges 3 üveg, ennek megfelelően kicsit több, mint másfél-két hónapig lesz elegendő. Ha emelt dózisban isszuk 3×15 mlegy hónapra két üveg italra lesz szükség.

regenor tabletta

A diéta alatt a gyümölcsök fogyasztása azért tiltott, mert erjedést okoznak a belekben. A Reg-Enor kúra legfőbb célja, hogy az emésztőrendszer helyre álljon, így a tápanyagok felszívódása is tökéletesebbé váljon regenor tabletta könnyebben távozzanak a szervezetben felhalmozódott és raktározódott méreganyagok is. Más élelmiszerek is, mint a vaj vagy a savanyúságoka kúra után már újból visszakerülhetnek az étlapra.

regenor tabletta

De a túl édes sütemények, ill.

Érdekeshozzászólások