Sztárok diétája.

sztárok diétája

Trendmutató sportesemény csupán forintért, amin neked is ott a helyed!

sztárok diétája

Bár a filmeken és a fotózásokon mindig a legszuperebb formájukat hozzák, olykor kedvenceinkkel is előfordul, hogy felszalad rájuk néhány kiló. Ez persze múló állapot, és a legtöbbjüknek bevált módszereik vannak arra, hogyan szabaduljanak meg a pluszkilóktól. Tanulj te is […] Június 2-án újra Wellness nap! Tanulj te is a legcsinosabb sztárok bevált diétáiból, íme az 5 sztárok diétája celebdiéta!

sztárok diétája

Fehér ételek kizárva! John Cusack, Cameron Diaz, Jennifer Aniston ugyanahhoz a módszerhez folyamodik, ha le akarnak dobni néhány kilót: mindannyian kerülik a fehér színű ételeket.

sztárok diétája

Ezek ugyanis egyszerű szénhidrátokat tartalmaznak, melyek megemelik a szervezet inzulinszintjét, így még több szénhidrátot kívánhatunk meg. A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

sztárok diétája

Káposztaleves diéta Ha csak egy hetük van arra, hogy minél jobb formába hozzák magukat, Sarah Michelle Gellar, Beyoncé és Jaime Pressly 7 napig káposztalevesen és alacsony kalóriatartalmú zöldségeken él.

Bár a fogyás rövid idő alatt nagyon látványos, a Wellness Cafe tartósan nem javasolja a diéta alkalmazását, ugyanis testünknek sokkal kiegyensúlyozottabb és változatosabb táplálkozásra van szüksége.

Ezt viszont csak akkor érdemes kipróbálnod, ha megfelelően oda tudsz figyelni sztárok diétája protein pótlására, máskülönben komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben.

South Beach diéta Ha te is olyan alakot szeretnél, mint Jessica Alba, vagy szeretnél olyan gyorsan megszabadulni pluszkilóidtól, mint Jessica Simpson vagy Oprah Winfrey, akkor a South Beach diéta neked is megoldást jelenthet. A diéta megalkotója, Dr. Ezért kidolgozott egy olyan étrendet, mely csak a jók fogyasztására biztat, mint például a teljes kiőrlésű diéta 40 készült kenyérfélék vagy zabpehely, illetve alacsony glikémiás indexű ételek, mint számos zöldség és gyümölcs.

sztárok diétája

A diétát hosszú távon étrendként alkalmazva nemcsak a súlyfeleslegednek inthetsz búcsút, hanem egészséged megőrzéséért is sokat tehetsz. Fotó: Profimedia — Red Dot.

sztárok diétája

Érdekeshozzászólások