Sztárok fogyása

Előtte-utána: 10 brutális fogyás a sztárvilágból - Fotók

Ha te is fogyni szeretnél, sztárok fogyása megfogadnod az ő tanácsaikat!

sztárok fogyása

Jennifer Hudson Az énekesnő több mint 35 kilótól szabadult meg, és 8 éven keresztül tartotta is a súlyát. Az egész csak a megfelelő adagokon múlik. Amikor azonban az idősebbik gyereke megkérdezte tőle, hogy mi történt a testével, tudta, hogy le kell adnia a pluszkilókat - de arra nem számított, hogy ez hónapokig fog tartani.

sztárok fogyása

Melissa McCarthy Amikor a színésznő A kém című filmje miatt edzeni kezdett, és sokkal több pluszkilót adott le, mint amire számított. Adele Az énekesnő a sirtfood diéta segítségével fogyott le, valamint két káros szokásától is megszabadult a cél érdekében: letette a cigit és a napi egy pohár borról is lemondott. Fogytam egy kicsit" - de ennél többet nem árult el az amerikai Vogue-nak.

sztárok fogyása

Lady Gaga Az énekesnő a jógára esküszik, ha fogyókúrázásról van szó. Blake Lively Amikor Blake a második gyermekét várta, több mint 27 kilót hízott.

sztárok fogyása

Azonban személyi edzője, Don Saladino segítségével villámgyorsan sikerült megszabadulnia a pluszkilóktól. Heti napot mindig sportolt.

sztárok fogyása

Általában napi egy órát edzettünk, de voltak olyan napok, amikor csak percet, mert a gyerekei miatt nem volt sok szabadideje" - mondta Don az E!

Érdekeshozzászólások