Szétválasztós diéta

szétválasztós diéta
Diéta, amitől megváltozol 90 napos MME A nagysikerű 90 napos diéta népszerűségének titka valószínűleg az, hogy tényleg működik, valamint teljes mértékben betartható, pocakbarát.

Tehát, az a lényege hogy a húst soha nem esszük szénhidráttal! Ugye, az igazi jó magyar vasárnapi ebédnek lőttek!

fogyókúrás tornák otthon

A tudományos magyarázata a dolognak az, hogy másfajta emésztőenzimek szükségesek a fehérje és a szénhidrát lebontására, ezért ha azokat egyszerre visszük be, jön a probléma. Egyik enzim küzd a másikkal, egymást gyengítik, ahelyett, hogy a feladatukra koncentrálnának és szépen emésztenének nekünk.

etvagycsokkento gyogynovenyek

Mit érzünk ilyenkor? Ilyenkor a szervezet minden energiáját kénytelen az emésztésre fordítani, ezért egyre laposabbakat pislogva kókadozunk az asztalnál! De szerencsére van egy tippem: A fent is említett szétválasztós diéta!

Sőt még fogyni is lehet tőle! Sokkal könnyebbek lesznek az étkezéseid utáni percek.

4 napos diéta

Nem fogsz eltelítődni! A szénhidrát tészta, krumpli, kenyér, rizs mellé zöldséget fogyassz! Szerintem elronthatatlan! És azért lássuk be szétválasztós diéta lenti képek kicsit sem borzalmasabbak, mint egy vasárnapi rántott hús-sült krumpli kombó egy kis palacsintával megkoronázva!

hormon diéta 40 felett

Ha érdekel még sok ilyen okosság, tippek, tanácsok, csatlakozz Családmentor FB csoportunkhoz is! Szívesen segítek bármiben.

bajor lili diétája

Érdekeshozzászólások