Yazio fogyás

Hatékony fogyókúra app: fogyjunk okostelefonnal az újévben is | Techwok

Fogyni akarsz?

Kezdőlap Yazio - A fogyás kb Rengeteg olyan súlycsökkentő alkalmazás áll rendelkezésre, amelyek azt állítják, hogy megadják a fizikai egészség javításához szükséges eszközöket és útmutatásokat. A kalóriaszámlálástól és az ételkövető alkalmazásoktól a futó- és fitneszprogramokig a döntések biztosan elsöprőek.

Ezeket az applikációkat kombináld! Könnyű elveszni a fogyókúrás applikációk végtelennek tűnő világában. Ezért mi teszteltük őket.

a leghatékonyabb fogyókúra

Itt láthatóak a leghasznosabbak. Ha okostelefonnal szeretnéd hatékonyabbá tenni a fogyókúrádat, a legfontosabb, hogy a bevitt tápanyagok mennyiségét tudd előre yazio fogyás illetve követni, és a mindennapos mozgást ehhez tudd igazítani.

Így hát minden ilyen applikáció legalapvetőbb funkciója a fogyási tervednek megfelelő napi kalóriaszükséglet pontos meghatározása az életmódoddal összhangban.

Még ha nem is fogyás a fő cél. A Google Fit segítségével számon tarthatjuk, mennyit mozogtunk a nap folyamán ebben lépésszámláló program is segítés arra is emlékeztet, hogy mennyit kellett volna.

könnyű fogyás hasról

Ami még izgalmasabbá teszi a használatát, hogy intenzív mozgás esetén még "szív pontokat" is gyűjthetünk, mint egy játékban. Szív pontjaink azt jelzik, mennyire vagyunk védettek a szívroham kockázatával szemben.

Yazio A Yazio egy vonalkód beolvasó segítségével egy pillanat alatt megmondja, hány kalóriát tartalmaz a keksz, amit éppen be akarsz kapni.

Yazio - A fogyás kb

Saját recepteket is összeállíthatunk az alapanyagokból, aminek automatikusan kiszámolja a kalóriatartalmát. A Google Fit-tel párosítható, így nem csak az elfogyasztott kalóriákat jegyzi meg, hanem a napi mozgás folyamán elégetett kalóriákat ki is vonja.

  • Yazio - A fogyás alkalmazás - Indítsa újra a stratégiákat
  • Mire is lesz ehhez szükséged?

Emellett számolja a fehérje, szénhidrát és zsír arányát is, megadott arányokhoz receptjavaslatokat is feldob. A fizetős verzióban virtuális coach ad javaslatokat étrendünk átalakításához. A megfelelő vízfogyasztás elérésében vízfogyasztás számlálóval segít.

fogyás levesekkel

Az alkalmazás ingyenes, és offline üzemmódban is használható. Aki magyar nyelven szeretné naplózni az étrendjét, annak mindenképpen a Yazio a jó választás.

Myfitnesspal A Myfitnesspal szintén szinkronizálható a Google Fit-tel, és számos más fitness alkalmazással és okoseszközzel is pulzusmérő, okoscipő, okosmérleg stbtehát igazán akkor hasznos, ha már használunk valami ilyesmit.

Felvétel a kívánságlistára Telepítés A YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz. A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű!

Ez az alkalmazás szintén vonalkód alapján mutatja ki a bevitt kalóriákat. Hatalmas adatbázissal rendelkezik, melyben a magyarországi boltokban kapható termékek is szerepelnek, részletes tápanyag-tartalommal. Az adatbázisba saját ételeket is betáplálhatunk.

YAZIO – Több mint kalóriaszámláló

Az alkalmazás használata regisztrációhoz kötött, de ingyenes. Lifesum Ha valaki a látványra gyúr, annak jól jöhet ha a Lifesum is fent van a telefonján.

  • Figyelmeztetés a YAZIO PRO kalóriaszámláló alkalmazásról a as tesztben
  • Megjelent:

Ezzel az alkalmazással a derék körméretet is naplózhatjuk, fizetős verzióban pedig minden mást is mellkas, kar, testzsírszázalék stb. Nem csak a vízfogyasztást követhetjük nyomon, hanem a gyümölcsök- zöldségek- halételek arányát is a táplálkozásunkban, és elérendő célokat is kitűzhetünk ezen a területen.

A Google Fit mellett más fitness-alkalmazásokkal és Zsirmaj étrendje okosmérlegekkel is párosítható.

interherb zöld kávé kapszula vélemények

Az alkalmazás nem csak követi, ki is értékeli étkezési és sportolási szokásainkat a Life Score index segítségével. A Pro verzióban különféle speciális diétákat yazio fogyás, ketogén stb.

1000 kalóriás étrend

Érdekeshozzászólások